---



Sorry,
For making you think i was worth the while,
For be there and holding that no one was there take a stand,
Sorry that I hurt You
Sorry that I fell through
Sorry for wasting your time.

Posted by --- YaYangLiza --- | at 8:33 PM | 0 comments

The One

---LIFE NOT OWEZ PARTLY WE EXPECTED TO BE---


Someone said to me once that everything that is happening to us has its purpose and it will be revealed at its own time. Every pain we encounter has a reason to explain it. A few times I made a mistake of assuring myself that I have met THE ONE, but I ended up forcing myself to let go though it was against my will. I was told that someway somehow there is that 1 perfect match for each of us. Maybe THE ONE for me got lost trying to find his way to reach me. Or may be he came to fast that I neglect to realize that he was there and he needs to go back again to find me. I want to meet THE ONE who I can laugh and cry with. Someone who will hurt when I'm hurt, who will hold me tight and never let me go, someone I can marry in the church and share our vows together, someone who will fight for me when someone tries to break my heart, who will shout to the world that I'm his girl, who will kiss me in my forehead when I'm asleep, and lastly someone who will love me and grow old with me."THE ONE"

Posted by --- YaYangLiza --- | at 9:25 PM | 2 comments

Ego??

---LIFE NOT OWEZ PARTLY WE EXPECTED TO BE---

Tiba tiba aku rasa macam nak bagi peluang kat ko.
Tu pon lepas best cyber buddy aku yang cakap...ermm..entah apasal cepat jer aku ambik hp and text ko lepas tu...ehikk ehikk...nasib ko reply...

Dia cakap, kalau aku diamkan saja, masih buat bodo,buat derk,layan tak layan...tu namanya aku ego.
Tiba tiba aku jadi confius sebab selama ni aku ingatkan kalau aku tak layan sangat atleast aku bagi dia space untuk diri dia dan aku...kuang kuang kuang...No wonder la ramai yang cakap aku ni nak macam taknak...

Tak awal sangat ker bagi peluang untuk ko dan aku? Macam rushing la pulak..sedangkan dua dua lom stabil dari kisah yang lepas lepas. Mesti ko pelik kan apsal aku tiba tiba tergerak hati carik ko dulu hari ni? Ke aku dah terlambat lagi..mana tau 3 minggu dah tak carik,ko dah dapat yang baru. Baru jer nampak ko lunch ngan awek lain hari tu.

Nak jer aku tanak pikir yang bukan bukan...aku fikir yang indah indah, yang rasional, aku tanak pikir yang tu awek ko or skandal ko sebab ko pernah cakap kita dalam proses kenal memasing, tak salah kalau kuar ngan sapa sapa..aku iyakan saja...( masih lagi buat derk) sebab aku rasa aku blom cukup ready nak bagi apa apa harapan kat ko.

Terlintas kejap bila fikir balik ko macam setia menanti atau aku yang terperasan sendiri?
Entah mana silap nya...dua dua tak pernah nak try harder kan? ke ko dah jemu tengok act aku macam nie...ahh susah betol la..

Sampai satu tahap tu aku rasa aku tak perlukan cinta lagi untuk buat aku jatuh cinta kat sapa sapa lagi.Lama dah hilang rasa tu. Aku dah lama tak rasa aku suka kat orang dan aku dah tak ingat macamana rasa tu.Pernah tak rasa dalam apa segala yang kita buat, tiba tiba kita teringatkan dia? Sambil sambil kita tengah makan, tiba
tiba in glance kita teringat kat dia..."eh, dia tgh buat apa?dah makan ka lom?,apa lauk dia hari ni?"
Sungguh aku dah lama tak merasa berpikir macam tu lagi. Kadang kadang tengah drive pun sempat teringat, "dia rindu ngan aku tak?" Ermmm...betol betol rindu dengan rasa tu...

Posted by --- YaYangLiza --- | at 2:48 AM | 0 comments